Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

«ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!»


Ο Ντέιβιντ Ρίβερς ανέφερε πως δεν ήταν δική του απόφαση... ν' αφήσει τον Ολυμπιακό και πως πίστευε πως δεν θα φύγει ποτέ από την ομάδα.

Ο παλαίμαχος άσος ήταν από τα τιμώμενα πρόσωπα στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τον Ολυμπιακό και ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Είναι μία ιστορική στιγμή και χαίρομαι που είμαι μέρος της ιστορίας. Το παιχνίδι του 2000 ήταν πολύ καλό. Οι ομάδες ήταν πάρα πολύ καλές, σχεδόν επιπέδου ΝΒΑ. Δυστυχώς ηττηθήκαμε»

Για όταν έφυγε από τον Ολυμπιακό το 1997: «Δεν ήταν δική μου απόφαση. Περισσότερο ήταν αντίδραση... ο Ίβκοβιτς ήταν σωστός. Είχαμε μία δυναστεία, πίστευα πως θα έπαιζα για πάντα στον Ολυμπιακό, αλλά στη συνέχεια μπήκαν στη μέση οι δουλειές. Πίστευα πως είχαμε συμφωνήσει. Δεν μπορώ να πω πως το μετάνιωσα, αυτή ήταν η απόφασή μου. Ήρθα στην Ευρώπη για να κάνω μία μεγάλη καριέρα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :