Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΟ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ... ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΝΤΕ ΛΑ ΜΠΕΓΙΑ!


Ο Κώστας Φορτούνης έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα μετά την παρουσία του στην Εθνική Ελλάδας και έτσι τίθεται στη διάθεση του Πάουλο Μπέντο για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Αστάνα για την 3η αγωνιστική του Europa League.

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μπαίνει ο διεθνής μεσοεπιθετικός, ο οποίος δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν μετά το ματς της Εθνικής κόντρα στην Κύπρο για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Έτσι, τις επόμενες μέρες ο χαφ των ερυθρόλευκων θα συμμετάσχει κανονικά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κρίσιμο ματς της Πέμπτης κόντρα στην Αστάνα στο "Γ. Καραϊσκάκης", για την 3η αγωνιστική του Europa League.

Σε αντίθεση με την περίπτωση του Φορτούνη όμως, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια στο παιχνίδι κόντρα στους πρωταθλητές Καζακστάν. Ο Ισπανός αμυντικός δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα και τις επόμενες μέρες θα προσπαθήσει να φορτσάρει προκειμένου να προλάβει να είναι έτοιμος για να συμπεριληφθεί τουλάχιστον στην αποστολή.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :