Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ... ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΟ


Για πρώτη φορά στη φετινή αγωνιστική περίοδο οι Ομάρ και Σιόβας είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού, ενώ πάλι εκτός αυτής τέθηκε ο Μάριν!

Ελαμπντελαουί και Σιόβας είχαν αρχίσει να προπονούνται κανονικά εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος τεχνικός να κρίνει ότι είναι σε θέση και οι δύο να βρίσκονται στις επιλογές του για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Στην αποστολή, όπως αναμενόταν, είναι και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ο οποίος είχε έναν μικροτραυματισμό στο ματς με την Αστάνα, αλλά αυτό δεν τον... πτόησε καθόλου! Για το αν θα χρησιμοποιηθεί είναι στο χέρι του προπονητή του.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια. Ο Ισπανός αμυντικός έκανε προσπάθεια να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και να βρίσκεται στη διάθεση του Μπέντο για το ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά... χωρίς αποτέλεσμα, αφού κρίθηκε ανέτοιμος.

Έκπληξη αποτελεί ο αποκλεισμός του Μάριν για δεύτερο σερί ματς, αφού είχε μείνει εκτός και στο παιχνίδι με την Αστάνα την περασμένη Πέμπτη.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Φελίπε Πάρντο και Γκονσάλο Πασιένσια.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :