Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΧΑΝΤΕΡ : ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ... ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!


Ενθουσιασμένος για την έναρξη της Ευρωλίγκας δήλωσε ο Οθέλο Χάντερ στην Media Day της αναμέτρησης Ρεαλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός, ενώ τόνισε πως θα μιλήσει με τον Βασίλη Σπανούλη... μετά τον αγώνα!

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικάνος σέντερ της Ρεαλ Μαδρίτης:

Για την έναρξη της Ευρωλίγκας:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάει η σεζόν στην Ευρωλίγκα. Είμαστε έτοιμοι για μία μεγάλη σεζόν. Θα αντιμετωπίσουμε στην πρεμιέρα τον Ολυμπιακό. Κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο και σημαντικό. Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, στην οποία αγωνιζόμουν για δύο χρόνια. Ο Ολυμπιακός έχει κάποιους νέους παίκτες στο ρόστερ του και είναι μία καινούρια ομάδα. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι και θα δούμε τι θα συμβεί».

Για το αν υπάρχει άγχος:

«Δεν έχουμε άγχος και είμαστε ήρεμοι. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Θα δουλέψουμε την άμυνά μας, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για την σεζόν».

Για τη φιλική νίκη επί των Θάντερ: 
,
«Το πρώτο ημίχρονο ήταν άσχημο. Πολλοί πίστευαν πως θα χάσουμε, αλλά συνεχίσαμε να παλεύουμε. Ο κόουτς στα αποδυτήρια μας μίλησε και σε γενικές γραμμές μας είπε πως είμαστε κλόουν. Ηταν αστείο. Οταν αρχίσαμε να παίζουμε ομαδικά, το παιχνίδι άλλαξε και πήραμε τη νίκη».

Για τους στόχους της Ρεαλ Μαδρίτης:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα κι ένας σπουδαίος οργανισμός. Στόχος μου είναι να προσαρμοστώ στην ομάδα και να πάρουμε νίκες. Αυτό θέλω να κάνω. Αν μείνουμε υγιείς, ποιος ξέρει ποια θα είναι τα όριά μας; Πιστεύουμε πως μπορούμε να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους».

Για το αν έχει επικοινωνήσει με τους τέως του συμπαίκτες του,στον Ολυμπιακό:

 «Εχω μιλήσει σχεδόν με όλους. Ο μόνος παίκτης που δεν έχω μιλήσει από την στιγμή που ήρθα εδώ είναι ο Σπανούλης. Θέλουμε να κρατήσουμε την σχέση μας στην άκρη μέχρι το παιχνίδι. Μετά τον αγώνα θα μιλήσουμε».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :