Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΜΑΛΤΣΗ : Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ!


Στον πρώτο επίσημο αγώνα του ο Ολυμπιακός έδειξε την τεράστια ποιότητά του, επικράτησε με το εντυπωσιακό 117-48 του Φάρου Κερατσινίου και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον κόσμο του να δίνει δυναμικό παρών στο κλειστό γυμναστήριο «Π. Νικολαΐδης», .

Η διεθνής αθλήτρια του Ολυμπιακού, Εβίνα Μάλτση, δήλωσε στο osfp.gr μετά το τέλος του αγώνα.

«Ο Ολυμπιακός πρέπει να μπαίνει σοβαρός σε κάθε αγώνα. Αυτό προστάζει η φανέλα του και οι στόχοι που έχουμε θέσει ως ομάδα. Χωρίς να θέλω να μειώσω τον Φάρο, όταν παίζεις με έναν χαμηλού επιπέδου αντίπαλο, είναι δύσκολο να βρεις κίνητρο και να είσαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι σου δίνοντας το 100% των δυνάμεων σου. Εμείς έχουμε μακρύ ταξίδι ακόμα. Σήμερα είχαμε να δουλέψουμε κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο και νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε σωστά. Ο πρώτος μικρός στόχος που είχαμε, να κάνουμε δηλαδή ένα πετυχημένο ντεμπούτο και να συνεχίσουμε στο κύπελλο, επετεύχθη. Ο κόσμος σήμερα ήταν φανταστικός με πολύ διάθεση και παλμό! Τον ευχαριστούμε που βρέθηκε δίπλα μας σήμερα, αν και το παιχνίδι ίσως να μην μπορούσε να του δώσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Θα προσπαθήσουμε με το παιχνίδι μας να φέρουμε όσους περισσότερους μπορούμε γιατί μαζί θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας»
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :