Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΝΤΟΣ : ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ... ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*


Η επιβλητική νίκη της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού με 7-0 κόντρα στην αντίστοιχη της ΑΕΚ σύμφωνα με τον Τάσο Πάντο επιβεβαίωσε πλήρως την πολύ καλή πορεία που έχουν τα ερυθρόλευκα τμήματα υποδομής.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο προπονητής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στο Κανάλι 1 του Δήμου Πειραιά, ο σύλλογος πρωταγωνιστεί σε όλες τις ηλικίες.

Απόσπασμα από τις δηλώσεις του Τάσου Πάντου:

Για τις νίκες του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ σε επίπεδο Ανδρών και Κ20: «Ηταν μια αγωνιστική που τα πήγαμε πολύ καλά, τόσο σε επίπεδο Ακαδημίας, όσο και με την πρώτη ομάδα. Η μεγάλη ομάδα χρειαζόταν πάρα πολύ αυτή τη νίκη, για να βρει τον ρυθμό και την ηρεμία της. Ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια. Από εδώ και πέρα θα δούμε άλλη ομάδα, η οποία θα μας θυμίζει άλλες εποχές. Στις Ακαδημίες, το κλίμα δεν έχει αντιστραφεί. Ημασταν πάντα πρωτοπόροι, πρωταγωνιστούμε σε όλες τις ηλικίες. Η εμφατική νίκη (7-0) επί της ΑΕΚ επιβεβαίωσε την καλή πορεία που έχουν τα τμήματά μας».

Για τη δουλειά του προπονητή στα Τμήματα Υποδομών: «Είναι πολύ δύσκολο, γιατί έχει να κάνεις με παιδιά. Η υπομονή και η επιμονή είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας προπονητής. Ωστόσο, το να μαθαίνεις ποδόσφαιρο στα μικρά παιδιά έχει και τη γοητεία του. Το κάνω με πολλή ευχαρίστηση και ζήλο. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε και ισχυρές προσωπικότητες και άψογους επαγγελματίες. Για να μπορέσει ένας παίκτης να παίξει στον Ολυμπιακό, εκτός από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, θα πρέπει να έχει και μια πάρα πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Είναι πολύ δύσκολη ομάδα ο Ολυμπιακός».

Για την επένδυση του Ολυμπιακού στην Ακαδημία: «Οι ομάδες θα αρχίσουν να επενδύουν στα δικά τους παιδιά. Είναι κάτι που το επιτάσσει η εποχή και λόγω των οικονομικών προβλημάτων. Ο Ολυμπιακός καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια. Τα δυο τελευταία χρόνια που βρίσκομαι στις βλέπω το πρόγραμμα που τρέχει ο σύλλογος. Επενδύει στα δικά του παιδιά, στα Ελληνόπουλα, προσπαθεί να τα καταρτίσει ποδοσφαιρικά και να τα ετοιμάσει για την πρώτη ομάδα. Ηδη παιδιά όπως ο Ρέτσος, ο Μανθάτης και ο Ανδρούτσος μετέχουν στην πρώτη ομάδα και θεωρώ ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού. Ευχή μας είναι να δούμε παίκτες από τις Ακαδημίες στην 11άδα της μεγάλης ομάδας».

Δείτε στο βίντεο όλη τη συνέντευξη:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :