Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΑΥΤΑ... ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ!


Επιβλητικό... ξεκίνημα, όπως είχε κάνει και στο ματς με την ΑΕΚ, θέλει ο Πάουλο Μπέντο να πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός στον κρίσιμο αγώνα με την Αστάνα.

Η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τους ερυθρόλευκους στο ματς της Πέμπτης (20/10, 22:05) κόντρα στην Αστάνα στο Καραϊσκάκη για την τρίτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Europa League και ο Πάουλο Μπέντο θέλει να βάλει η ομάδα τις βάσεις από νωρίς στο ματς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας στους παίκτες του για το προσεχές παιχνίδι, τους έχει κάνει ξεκάθαρο ότι θέλει να μπουν δυνατά στην αναμέτρηση, όπως κόντρα στην ΑΕΚ πριν λίγες εβδομάδες, όπου έγινε το 1-0 μόλις στο 6ο λεπτό με τον Ιντέγε και γενικότερα οι ερυθρόλευκοι ήταν πιεστικοί από την αρχή, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Παράλληλα, δεν θέλει να δει σε καμία περίπτωση το κακό ξεκίνημα που σημειώθηκε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ (ασχέτως αν στη συνέχεια είχε αρκετές καλές ευκαιρίες), καθώς τότε... το πλήρωσε.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :