Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΜΠΟΣΚΑΝ : ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ


Δήλωση του προπονητή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Την Κυριακή (23/10/2016 και ώρα 18:00), η ομάδα βόλεϊ Ανδρών ρίχνεται στη «μάχη» του πρωταθλήματος της Α1 και αντιμετωπίζει την Παναχαϊκή εκτός έδρας. 

Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Σλόμπονταν Μπόσκαν δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είναι σημαντικό το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα γιατί παίζουμε εκτός έδρας. Η προσέγγισή μας στο παιχνίδι είναι πολύ σοβαρή γιατί γνωρίζουμε ότι η Παναχαϊκή είναι πολύ καλή στην έδρα της. Η ομάδα μου είναι συγκεντρωμένη και προετοιμασμένη για το πρώτο παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από αυτά που έχω δει μέχρι στιγμής από την ομάδα μου. Έχουμε δυνατότητες αλλά χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά σε ορισμένους τομείς. Για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλω ίσως χρειαστούμε 1 μήνα. Μέσα από τα παιχνίδια ωστόσο θα δουλεύουμε όλοι μαζί για να κερδίζουμε και να εμφανίζουμε συνεχή πρόοδο και βελτίωση».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :