Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ


Το πρώτο του επίσημο παιχνίδι στη φετινή σεζόν δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (16:00, NS2).

Οι ερυθρόλευκοι την Τρίτη ολοκλήρωσαν και τυπικά την προετοιμασία τους και από σήμερα ξεκινούν τις επίσημες υποχρεώσεις τους. Η ομάδα από την Ρόδο μπορεί να μην θεωρείται δύσκολος αντίπαλος, ωστόσο το παιχνίδι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους πρωταθλητές προκειμένου να... ζεσταθούν ενόψει της Ευρωλίγκας, αλλά και του αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Α1 με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, πάντως, στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος στην προπόνηση της Τρίτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα στον προσαγωγό. Αμφίβολος είναι επίσης και ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Το τεχνικό επιτελείο των ερυθρόλευκων θα εξετάσει την κατάστασή του και λίγες ώρες πριν το τζάμπολ θα αποφασίσει εάν θα τον χρησιμοποιήσει.

Από ίωση ταλαιπωρούνται επίσης και οι Αγραβάνης, Παπανικολάου, Γιανγκ, Μπιρτς και Γκριν, οι οποίοι ωστόσο την Τρίτη προπονήθηκαν κανονικά.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :