Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ... «ΠΑΙΖΕΤΑΙ» ΑΚΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΙΟΥΝΟΥΣΙ


Οι Ντα Κόστα και Ελιουνούσι... δηλώνουν διαθέσιμοι για Πανιώνιο, ωστόσο ο Πάουλο Μπέντο έχει κάνει τα πλάνα του χωρίς τον Μαροκινό αμυντικό και ενώ το σκέφτεται ακόμα για τον Νορβηγό.

Οι δύο διεθνείς θα ήθελαν να είναι στο ματς με τον Πανιώνιο, αλλά... ο Μπέντο είναι εκείνος που αποφασίζει.

Ο Ντα Κόστα έχει αγωνιστική καταπόνηση από δύο αγώνες αλλά και πιο δύσκολο ταξίδι. Αν και ο ίδιος δηλώνει στο 100% ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει πως θα... κλειδώσει την βασική του άμυνα κόντρα στον Πανιώνιο με Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα και Ρέτσο. Παρουσιάζει μία... διάθεση να προφυλάξει και τον Ντα Κόστα αλλά και τον Ντε Λα Μπέγια που προέρχεται από πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Ελιουνούσι από την άλλη δεν έπαιξε καθόλου με την εθνική Νορβηγίας και ενώ τα ταξίδια του ήταν πιο... βατά. Ωστόσο ακόμα... παίζεται εάν ο Μπέντο τον επιλέξει για την αρχική 11άδα, όπου ο ένας σίγουρος πλάγιος φαίνεται να είναι ο Σεμπά.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :