Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΑΘΗΝΑΙΟΥ : ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


Ο Γιάννης Αθηναίου δεν μπόρεσε να αγωνιστεί ούτε στο δεύτερο φιλικό με την Γαλατάσαραϊ το Σάββατο στο κλειστό της Γλυφάδας.

Ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός με τον ίδιο να υποστηρίζει στην κάμερα του OTE TV πως: «Είναι ένα τράβηγμα στον προσαγωγό και το προσέχουμε λίγο παραπάνω για να δούμε πως θα πάει. Από Δευτέρα θα δούμε πως θα είναι το πόδι και στην συνέχεια θα αποφασίσουν οι γιατροί πότε θα γυρίσω».

Σχετικά με τη νέα Ευρωλίγκα και το τι περιμένει και αυτός υποστήριξε ότι: «Σίγουρα το νέο σύστημα της Ευρωλίγκας είναι κάτι που πρέπει να δούμε και εμείς το πώς θα είναι. Εχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για την έναρξη των υποχρεώσεών μας και όλα τα παιδιά και οι προπονητές έχουν δώσει το καλύτερο εαυτό τους στην προετοιμασία. Από παιχνίδι σε παιχνίδι γινόμαστε όλο και καλύτεροι και το σημαντικότερο είναι να έχουμε υγεία και να είμαστε καλά για να πετύχουμε αυτά που θέτουμε σιγά σιγά».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :