Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΜΕ... ΑΠΟΥΣΙΕΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ο Πανιώνιος, με τον Μιλόγεβιτς να μην υπολογίζει στον τραυματία Ρισβάνη και τον... τιμωρημένο Μπεν.

Η προετοιμασία του Πανιώνιου για το ματς με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή. Από αυτή απουσιάζει, όπως αναμενόταν, ο τραυματίας Σπύρος Ρισβάνης, αλλά και ο τιμωρημένος Μπεν.

Από εκεί και πέρα, ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1.

Ο Γιαννιώτης κάτω από τα δοκάρια, ο Βλάχος στα δεξιά της άμυνας, ο Οικονόμου με τον Γκιοάτα τα στόπερ και στα αριστερά της άμυνας ο Αντωνιάδης. Αμυντικοί μέσοι ο Σιώπης με τον Κόρμπο, δεκάρι Φούντας με τους Μασούντ και Μασούρα στις πτέρυγες. Στην κορυφή της επίθεσης για ακόμα ένα ματς θα είναι ο Ανσαριφάρντ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τασουλής, Πατσατζόγλου, Οικονόμου, Κόρμπος, Κρητικός, Φούντας, Ανσαριφάρντ, Ολαϊτάν, Θεοδωρόπουλος, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Μασούρας, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Γιαννιώτης, Ενγκόγκ, Πινιώτης, Βλάχος, Καθάριος, Σοτζέι.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :