Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΣΕΙΡΑ... ΤΟΥ ΡΟΜΑΟ


O Αλεξί Ρομαό... ανεβαίνει συνεχώς και ο Πάουλο Μπέντο μπορεί να υπολογίζει περισσότερο σ' αυτόν πλέον.

Το 1' που αγωνίστηκε κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις δεν πρόλαβε ούτε να... ιδρώσει την ερυθρόλευκη φανέλα του.

Ωστόσο, ο Τογκολέζος μέσος έχει δουλέψει πολύ όλο αυτό το διάστημα στο Ρέντη, ενώ ήταν και βασικός στη νίκη της εθνικής του ομάδας επί της Μοζαμβίκης. Ο Πάουλο Μπέντο τον εκτιμά ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται να τον χρησιμοποιήσει κόντρα στον Πανιώνιο.

Βέβαια, για την αρχική 11άδα ο άξονας φέρεται ότι έχει... καπαρωθεί από τους Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς και Μάριν, αλλά δεν αποκλείεται να πάρει απαραίτητες ανάσες ο Σέρβος μέσος που μετρά γεμάτα ματς τόσο με την φανέλα του Ολυμπιακού όσο και με της εθνικής του.

Στις 5/9 έπαιξε 90' στο 2-2 με την Ιρλανδία, στις 6/10 άλλα 90' στη νίκη με 3-0 επί της Μολδαβίας ενώ στις 9/10 δεν βγήκε ούτε λεπτό στη νίκη με 3-2 επί της Αυστρίας.

Με τους πρωταθλητές Ελλάδας; Μετρά 9 90λεπτα και 1 120λεπτο απέναντι στην Αρούκα! Ακούραστα πνευμόνια που σίγουρα θα χρειαστούν συντήρηση και ο Ρομαό είναι μια σούπερ λύση.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :