Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ!


Aναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.  :


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., ευχαριστεί τους 22.000 φιλάθλους μας, οι οποίοι αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας της ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός για την φετινή αγωνιστική σεζόν.

Η ευγενική κίνηση συνεργασίας της ΠΑΕ και της ΚΑΕ, είναι το οξυγόνο για να μπορούμε να πρωταγωνιστούμε σε όλα τα αγωνιστικά μας τμήματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Φέτος ειδικά, που οι Ευρωπαϊκές μας προσδοκίες είναι ιδιαίτερα υψηλές, αποφασίσαμε σε ανταπόδοση της πολύτιμης προσφοράς σας, να έχετε την δυνατότητα δωρεάν εισόδου στα γήπεδα μας*, με την επίδειξη της κάρτας μέλους.

Η αρχή είναι την Πέμπτη 27/10/2016 στις 18:00, στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας», για τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, για το Euro Cup, απέναντι στην Τουρκική Γιακίν Ντογκού Γιουνιβερσιτέσι.

*Ισχύει για τα παιχνίδια των εγχώριων και ευρωπαϊκών διοργανώσεων του βόλεϊ γυναικών, πόλο ανδρών και γυναικών και μπάσκετ γυναικών.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :