Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΑΡΧΙΣΑΝ ΗΔΗ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ... ΜΟΡΕΝΟ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ


Τα μεταγραφικά σενάρια έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους και στην Πορτογαλία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον... Έρικ Μορένο.

Λόγω και της διακοπής του πρωταθλήματος για των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, έχουν κάνει την εμφάνισή τους μεταγραφικά σενάρια στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Φερλάν Μεντί, τον 21χρονο αριστερό μπακ της γαλλικής Χάβρης, και δημοσιεύματα από την Πορτογαλία αναφέρουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδας ενδιαφέρονται για τον Έρικ Μορένο.

Πρόκειται για τον Κολομβιανό επιθετικό, ο οποίος ανήκει στην Μπράγκα, και παίζει δανεικός στην Τοντέλα (4 συμμετοχές και 1 γκολ φέτος), ενώ πριν από δύο χρόνια είχε παίξει στη Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα του Παναιτωλικού (με 6 γκολ).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :