Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ... ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ


Απάντηση στην... καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που αφορά στον προπηλακισμό των διαιτητών στο ημίχρονο στο ΣΕΦ, έδωσε ο Ολυμπιακός, αλλά και ο... κομισάριος του ντέρμπι, Θοδωρής Βιδάλης.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) ο Παναθηναϊκός κατήγγειλε τον προπηλακισμό των τριών διαιτητών από μερίδα οπαδών (6-7 σύμφωνα με τους «πράσινους» ισχυρισμούς), κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στο ΣΕΦ, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, σύμφωνα με τη θέση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, αλλά και του κομισάριου, Θοδωρή Βιδάλη, κάτι τέτοιο εν μέρει διαψεύδεται.

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζεται από τους ευθρόλευκους, αλλά και από τον κομισάριο του ντέρμπι, πρόκειται για ένα άτομο που άρχισε τα... «γαλλικά», το οποίο και απομακρύνθηκε αμέσως από το σημείο χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση της ασφάλειας του γηπέδου.

Άλλωστε, αυτός ήταν και ο λόγος που οι τρεις διαιτητές δεν έγραψαν τίποτα στο φύλλο αγώνα, παρά μόνο δύο κροτίδες και κάποια υβριστικά συνθήματα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :