Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΓΚΡΙΝ : ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΟ... ΚΟΛΕΓΙΟ!


Χαρούμενος για τη νίκη και ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Μπασκόνια εμφανίστηκε ο Ερικ Γκριν μετά την επικράτηση των ερυθρόλευκων στην Ισπανία.

Ο Αμερικανός, που ήταν από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πέτυχε μια πολύ σπουδαία νίκη και έχει όλα τα φόντα για να πάει... μακριά στη διοργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα που δείχνει η ομάδα, πήραμε μια σπουδαία νίκη και πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε μακριά».

Ποια ήταν τα «κλειδιά» που οδήγησαν στη νίκη του Ολυμπιακού: «Τα ριμπάουντ που διεκδικήσαμε και ότι καταφέραμε κάποια στιγμή να σταματήσουμε την δημιουργία του Λάρκιν. Είχαμε αιφνιδιασμούς, ενώ καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τα επιθετικά ριμπάουντ και να σημειώσουμε αρκετούς πόντους.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο παίξαμε ιδιαίτερα καλή άμυνα, είχαμε συγκέντρωση και όταν συμβαίνει αυτό είναι δύσκολο να μας νικήσει κάποιος. Χαίρομαι που πήραμε τη νίκη, όμως πρέπει να προχωρήσουμε γιατί έχουμε άλλον αγώνα τη Κυριακή».

Ερωτηθείς για τη δική του εμφάνιση, τόνισε: «Κατάφερα κάποια στιγμή να βρω ρυθμό. Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολεύτηκα, δεν ήμουν επιθετικός, όμως όπως έχω ξαναπεί αυτή η ομάδα έχει παίκτες που μπορούν να σκοράρουν και να δημιουργήσουν. Στη 4η περίοδο βγήκα μπροστά και βοήθησα την ομάδα, έκανα αυτό που ξέρω και βοήθησα την ομάδα να νικήσει.

Μου αρέσει να παίζω ένας εναντίον ενός, αυτό το στυλ έχω συνηθίσει στην Αμερική, στην Ευρώπη συνεχίζω να μαθαίνω, είναι σαν να επέστρεψα στο… κολέγιο, όμως αυτό που κάνω είναι να αξιοποιώ την ταχύτητα μου».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :