Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ... ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!

Η μεγάλη και ιστορική στιγμή για την επίσημη πρεμιέρα της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έφτασε!

Όπως αναφέρει το «osfp.gr», οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται την Πέμπτη (27/10) στις 18:00 στο ΔΑΚ Γλυφάδας, την Γιάκιν Ντόγκου Γιουνιβέρσιτι, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Eurocup, στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του τμήματος.

Με τη συμπαράσταση του κόσμου, που αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών, ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να ξεκινήσει νικηφόρα τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις για τη σεζόν 2016-2017. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την προπονήτρια του Θρύλου, Ελένη Καπογιάννη η οποία υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών πλην της Ζωής Δημητράκου που ενσωματώθηκε πριν από μια εβδομάδα με την υπόλοιπη ομάδα.

H προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση την Τετάρτη (26/10) χωρίς απρόοπτα και η αποστολή για το ματς με την Τούρκικη ομάδα θα ανακοινωθεί το πρωί της Πέμπτης (27/10).

H αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γιάκιν Ντόγκου Γιουνιβέρσιτι θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports1HD στις 18:00 και σε μαγνητοσκόπηση στις 22:15 από το Novasports4HD.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :