Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΕ Η ΣΜΙΤ!


Η αρχηγός της Εθνικής Ολλανδίας έφτασε στην Ελλάδα και τέθηκε στη διάθεση του Χάρη Παυλίδη.

Στην προετοιμασία της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, ενσωματώθηκε η Γιάσμιν Σμιτ. Η αρχηγός της Εθνικής Ολλανδίας, έφτασε στη χώρα μας την Τρίτη (11/10) το μεσημέρι και αφού πέρασε από τα γραφεία του συλλόγου μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας, έλαβε μέρος στην απογευματινή προπόνηση του Θρύλου, στο «Π. Καπαγέρωφ». Εκεί είχε την πρώτη της γνωριμία με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε στη διάθεση του Χάρη Παυλίδη.

Σμιτ: «Χαρούμενη που είμαι μέλος αυτής της ομάδας»

Η δήλωση της Γιάσμιν Σμιτ στο osfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Περιμένω να παίξουμε καλά τη φετινή σεζόν και να προετοιμαστούμε κατάλληλα το επόμενο διάστημα. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού πόλο και η πρόοδός του είναι εντυπωσιακή. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος αυτής της ομάδας!».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :