Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΧΑΚΕΤ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΕ... ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΧΑΝΤΕΡ!


Ο... χαζομπαμπάς, Ντάνιελ Χάκετ μίλησε στο SDNA για το μεγαλύτερο τρίποντο της ζωής του και τον φίλο αλλά πλέον αντίπαλο Οθέλο Χάντερ, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα νίκης ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Ρεάλ (12/10, 22:00) στη Μαδρίτη.

Αναλυτικά...

Η σεζόν 2016-17 άρχισε πολύ καλά για τον Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος μαζί με την σύντροφό του, Ελίζ, ευστόχησαν στο μεγαλύτερο... τρίποντο και πανηγύρισαν την σπουδαιότερη νίκης της ζωής τους, καθώς στα τέλη Σεπτεμβρίου ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Βικτόρια.

Ο Ντάνιελ Χάκετ τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της συντρόφου του ήταν σχεδόν συνεχώς πάνω από το τηλέφωνο και περίμενε αυτό να χτυπήσει, ώστε να ακούσει τα καλά μαντάτα και να ταξιδέψει στην Ιταλία.

«Πάντα οι τελευταίοι δύο μήνες μιας εγκυμοσύνης είναι δύσκολοι. Ανησυχείς συνέχεια και ανυπομονείς να γεννηθεί το μωρό. Αυτό που πλέον μπορώ να πω είναι πως ήταν μία καλή εμπειρία και αυτή την στιγμή νιώθω πιο ήρεμος, καθώς γνωρίζω πως το μωρό είναι καλά και όλα είναι καλά», δήλωσε αρχικά ο 29χρονος διεθνής Ιταλός γκαρντ των πρωταθλητών Ελλάδας, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα. Είναι κάτι που αλλάζει την ζωή σου. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είχα την ευκαιρία να γυρίσω για κάποιες ημέρες στην Ιταλία και να είμαι δίπλα στην οικογένειά μου».

Ο Ντάνιελ Χάκετ, όμως, δεν άργησε να περάσει και στο... παρασύνθημα, καθώς δεν έκρυψε πως «είμαι πολύ ενθουσιασμένος που άρχισαν οι επίσημες υποχρεώσεις μας με τον Ολυμπιακό και μπορώ και πάλι να δουλεύω για την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που άρχισαν τα επίσημα παιχνίδια».

Επίσης, υπενθύμισε πως «δούλεψαμε πάρα πολύ καλά στην προετοιμασία. Ηταν πολύ καλό που όλοι συμμετείχαμε στην προετοιμασία. Ηταν μία πολύ καλή ευκαιρία για να δουλέψουμε σωστά, να γνωριστούμε και να βρούμε την χημεία μας ως ομάδα. Τώρα άρχισαν τα επίσημα παιχνίδια και είμαι πολύ ενθουσιασμένος».

Ο Ολυμπιακός την αγωνιστική περιόδου 2016-17 έχει κάνει το 2/2 - καθώς έχει νικήσει τον Κολοσσό Ρόδου για το Κύπελλο Ελλάδας και τον Κόροιβο για την Α1 - αλλά την Τετάρτη (12/10, 22:00) θα δώσει το πρώτο του φετινό κρας τεστ. Οι ερυθρόλευκοι στην πρεμιέρα της Euroleague θα αντιμετωπίσουν την Ρεάλ Μαδρίτης και με την συγκεκριμένη... μονομαχία η διοργάνωση θα μπει στη νέα της εποχή.

Η «Βασίλισσα» το καλοκαίρι έχασε τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ, αλλά πάντα είναι ικανή να «σκοτώσει» οποιονδήποτε αντίπαλο, όταν ανεβάζει... στροφές. Ο «έλεγχος του ρυθμού» αλλά και « η σωστή αντιμετώπιση όλων των παικτών της Ρεάλ» είναι δύο από τα... κλειδιά για τον Ντάνιελ Χάκετ, ώστε ο Ολυμπιακός να καταφέρει να... αλώσει τη Μαδρίτη.

Ο ερυθρόλευκος γκαρντ τόνισε επίσης πως «σίγουρα θα είναι πολύ καλό να πάρουμε τη νίκη στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολη θα είναι η Euroleague μετά την αλλαγή στο σύστημα διεξαγωγής της. Δεν είναι μόνο ο έλεγχος του ρυθμού, καθώς η Ρεάλ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και είναι δύσκολο να τη νικήσεις στην έδρα της, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε και πιστεύουμε στις δυνατότητές μας».

Τέλος, η κουβέντα με το «λιοντάρι» του Ολυμπιακού πήγε και σε έναν τέως άσο των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο (γραπτός) λόγος για τον Οθέλο Χάντερ, ο οποίος το καλοκαίρι αποχώρησε ως φίλος από τον Πειραιά για να φορέσει την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Μιλήσαμε πριν από λίγες ημέρες, καθώς μου τηλεφώνησε και ήθελε να ρωτήσει για την κόρη μου. Εχουμε διατηρήσει φιλικές σχέσεις. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Μου έχει ήδη πει πως είναι ενθουσιασμένος, του αρέσει η Μαδρίτη και φυσικά του εύχομαι ό,τι καλύτερο. Βέβαια αυτή η ευχή δεν ισχύει για τα μεταξύ μας παιχνίδια (γέλια.), καθώς θέλουμε τη νίκη», ανέφερε καταλήγοντας ο Ντάνιελ Χάκετ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :