Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΛΟΤΖΕΣΚΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ!

Γιάννης Σφαιρόπουλος και Ματ Λοτζέσκι μίλησαν στην κάμερα του ΟΤΕ TV λίγο πριν την έναρξη του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ, για την 2η αγωνιστική της A1.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανο-Βέλγος άσος του Θρύλου:

«Δεν ήταν πολύ επιτυχημένο το περσινό πρώτο παιχνίδι. Σήμερα όμως θα είμαστε μπροστά στον κόσμο μας και θέλουμε τη νίκη, για να αρχίσουμε καλά τη σεζόν. Η άμυνα θα είναι το κλειδί. Κάθε ντέρμπι είναι κλειστό και οι μικρές λεπτομέρειες θα παίξουν το ρόλο του».

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων»:

Για τον βαθμό ετοιμότητας:

«Σίγουρα, και οι δύο ομάδες δεν είναι στο μάξιμουμ της απόδοσής τους. Εχουμε παίξει μόνο τρία παιχνίδια. Ωστόσο, αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα ντέρμπι. Θέλουμε να ξεκινήσουμε σωστά τη χρονιά. Δεν πρέπει να μιλάμε για ετοιμότητα. Πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο αυτά που έχουμε σχεδιάσει στις προπονήσεις».

Για το γρήγορο μπάσκετ που θέλουν να παίξουν οι δύο ομάδες:

«Το μπάσκετ εξελίσσεται και όλες οι ομάδες προσπαθούν να παίξουν πιο γρήγορα. Και οι δύο ομάδες το θέλουν αυτό. Βέβαια πολύ σημαντικά είναι και τα θέματα τακτικής. Εμείς από την καλή μας άμυνα μπορούμε να κάνουμε κάτι πολυ καλό».

Για την  ατμόσφαιρα και την περσινή εικόνα:

«Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει. Σίγουρα υπάρχει το ποιος θα κερδίσει, αλλά δεν πρέπει να επικρατεί η βία έναντι του αθλητισμού». 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :