Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Η... ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΟ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑ!


Θετική άποψη έχει αποκομίσει για τον Γιάννη Γιαννιώτα ο Πάουλο Μπέντο και δεν είναι απίθανο το ενδεχόμενο να... επιστρέψει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι ο διεθνής εξτρέμ.

Μετά τα όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι με τον Γιάννη Γιαννιώτα στο Λιμάνι, οι πιθανότητες να αγωνιστεί ξανά με τα ερυθρόλευκα έμοιαζαν... ελάχιστες.

Ο διεθνής εξτρέμ όπου εξέφρασε τον περασμένο Ιούλιο την απογοήτευσή του (σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα μάλιστα ξέσπασε σε κλάμματα) για το γεγονός ότι δεν συμπεριελήφθη από τον Βίκτορ στην αποστολή για το β’ μέρος της προετοιμασίας και ζήτησε να αποχωρήσει. Έτσι και έγινε τελικά, καθώς δόθηκε δανεικός εκ νέου στον ΑΠΟΕΛ.

Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί... σίγουρο για το μέλλον και ενώ ο ίδιος ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους. Ο Πάουλο Μπέντο έχει αποκομίσει θετική άποψη για τον 23χρονο διεθνή. Αρχικά, τον είδε στο φιλικό της Εθνικής με την Ολλανδία, στο οποίο μπήκε ως αλλαγή, είχε καλή απόδοση και σημείωσε το δεύτερο γκολ της "γαλανόλευκης".

Παράλληλα, έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του στο πρόσφατο ματς Ολυμπιακός-ΑΠΟΕΛ (0-1). Παρόλο που, δεν ήταν από τους διακριθέντες, είχε συμμετοχή στο μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης (συνεργάστηκε καλά με τον Μιλάνοφ που έβγαλε τη σέντρα για το 0-1) και ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί ότι ήταν πολύ καλός στο τακτικό κομμάτι.

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι θα χωρέσει στο ρόστερ των ερυθρόλευκων της επόμενης σεζόν, αλλά... ξεγραμμένος από το Λιμάνι δεν μπορεί να θεωρείται.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :