Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΤΟΠΟΛΙΑΤΗΣ : ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ... ΤΕΛΙΚΟΣ


Το μεσημέρι του Σαββάτου η Κ15 του Ολυμπιακού υποδέχτηκε την ΑΕΚ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και γνώρισε την ήττα με 1-21 παρά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι ερυθρόλευκοι.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Νίκος Τοπολιάτης, παραχώρησε δηλώσεις στις οποίες τόνισε μεταξύ άλλων ότι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, τους οποίος μάλιστα συνεχάρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια τους αφού στάθηκαν καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ειδικά μετά από τα δυο γρήγορα γκολ που προήλθαν από δικά τους λάθη αντέδρασαν σωστά. Έχουμε πει ότι ο δρόμος είναι μακρύς και στόχος μας είναι μέσα από το ορθολογικό και συνδυαστικό παιχνίδι να βελτιώσουμε τα παιδιά σε κάθε αγώνα. Συνεχίζουμε να βλέπουμε κάθε παιχνίδι χωριστά σαν να είναι τελικός».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :