Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΥΠΟ ΣΤΕΝΗ... ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Ο ΛΕΑΛΙ!


Ο Νίκολα Λεάλι αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για τη Γιουβέντους, καθώς τον προορίζουν για... διάδοχο του Τζίτζι Μπουφόν μόλις εκείνος κρεμάσει τα γάντια του, όπως έχουμε αναφέρει.

Ο Λεάλι παραχωρείτε δανεικός από την ομάδα του Τορίνο κάθε σεζόν, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμος όταν χρειαστεί και ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό μόνο τυχαίος δεν είναι, αφού οι ερυθρόλευκοι αγωνίζονται κάθε χρόνο στην Ευρώπη και είναι ομάδα πρωταθλητισμού.

Τα Ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι υπάρχει στην συμφωνία όρος για τουλάχιστον 20 συμμετοχές του Ιταλού, αλλά η διοίκηση του Ολυμπιακού... το διαψεύδει. Ο Πάουλο Μπέντο, από τη μεριά του, έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί τον Λεάλι στους Ευρωπαϊκούς αγώνες και στο Κύπελλο.


Οι «μπιανκονέρι» παρακολουθούν συνεχώς την εξέλιξη του 23χρονου Ιταλού τερματοφύλακα και μάλιστα υπήρξε άνθρωπος της "βέκια σινιόρα" για να παρακολουθήσει από κοντά την πρόοδο του, τόσο στον αγώνα με την Γιουνγκ Μπόις στη Βέρνη, όσο και με τον ΑΠΟΕΛ στο «Γ.Καραϊσκάκης»!


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :