Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

«ΓΟΛΓΟΘΑΣ» ΓΙΑ ΤΟ... CHAMPIONS LEAGUE!


Πολύ δύσκολα θα είναι τα πράγματα για τις ελληνικές ομάδες όσον αφορά την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη σεζόν 2018-2019.

Όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "«Goal»"...

Αρκετές αλλαγές αναμένονται να γίνουν από τη σεζόν 2018-2019 στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Europa με τις ανακοινώσεις να αναμένονται στις 9/12.

Αυτό που... καίει την Ελλάδα είναι η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς, που θα γίνει πάρα πολύ δύσκολη αν οι ελληνικές ομάδες δεν συγκεντρώσουν βαθμούς ώστε να ανεβάσουν την Ελλάδα στην βαθμολογία.

Οι ομάδες από την 1η έως την 10η θέση θα έχουν απευθείας εκπρόσωπο στους ομίλους, με τις θέσεις 1-4 να δίνουν τέσσερα εισιτήρια, οι 5-6 από δύο και οι 7-10 θα έχουν τον πρωταθλητή στους ομίλους.

Η 15η θέση που βρίσκεται η Ελλάδα, ίσως γίνει 14η με την Κροατία να έχει μείνει μόνο με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η 15η θέση θα βάζει τον πρωταθλητή στον 2ο προκριματικό γύρο, ενώ αν φτάσουμε στην 14η στον 3ο προκριματικό.

Αν τώρα ο κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ και του Europa έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους στους ομίλους από τα πρωταθλήματά τους, τότε ο πρωταθλητής Ελλάδας μπορεί να βρεθεί απευθείας στα play offs.

Ακόμα δυσκολότερα για τον δευτεραθλητή

Και αν τα πράγματα δυσκολεύουν για τον πρωταθλητή, για τον δευτεραθλητή είναι βουνό! Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο σενάρια για το μοντέλο που θα ακολουθεί.

Στο πρώτο, η Ελλάδα δεν θα έχει δεύτερη ομάδα. Αυτό γιατί στα προκριματικά των μη πρωταθλητών θα συμμετάσχουν οι 3οι από τις χώρες 5-6 της κατάταξης και οι 2οι από τις θέσεις 8-12.

Με το δεύτερο πλάνο όμως η Ελλάδα βρίσκεται στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, στο 1ο προκριματικό θα μπουν οι 2οι από τις χώρες που βρίσκονται στο 10-15 της κατάταξης και στον 2ο προκριματικό οι 3 νικητές θα ενωθούν με τους τρίτους των θέσεων 5-6 και τους δεύτερους των θέσεων 7-9.

Αν αυτό ίσχυε φέτος για τον ΠΑΟΚ, θα είχε πιθανούς αντιπάλους τις Φενερμπαχτσέ, Σπάρτα Πράγας και Άγιαξ και στη συνέχεια τις Σαχτάρ, Άντερλεχτ, Ζενίτ και Μονακό. Με λίγα λόγια θα απουσίαζαν τα... μεγαθήρια από Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :