Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

«Fit Light Training»... ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ!


Τα παιδιά της Κεντρικής Σχολής του Ολυμπιακού στο Ρέντη ήταν τα πρώτα που είχαν την ευκαιρία να "δουλέψουν" στην προπόνηση με το σύστημα μέτρησης αντανακλαστικών το παγκοσμίως γνωστό ως  "Fit Light Trainer". 

Όπως αναφέρει το «Olympiacos.org», ο γυμναστής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Κουτσογιάννης επισκέφτηκε την Σχολή στο Ρέντη και εκπαίδευσε τα παιδιά με την βοήθεια του συστήματος. 

Μέσα από αυτή την προπόνηση οι ποδοσφαιριστές της Κεντρικής μας Σχολής "δούλεψαν" και βελτίωσαν την αντίληψη τους, την αντίδραση τους, την ταχύτητα τους και πολλά άλλα που έχουν σχέση με την βελτίωση της εικόνας τους ως αθλητές. 

Η εκπαίδευση εντός και εκτός γηπέδου συνεχίζεται καθημερινά καθημερινά στις Κεντρικές αλλά και σ' όλο το Δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού σ' Ελλάδα, Κύπρο και ΗΠΑ. 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :