Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕI ΤΟ... ΣΚΟΥΞΙΜΟ, ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ «ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ» ΚΑΙ «ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ»! (PHOTO & VIDEO)


Tι δεν ακούσαμε ΚΑΙ χθες για την... διαιτησία του αγώνα Πανιώνιος - Ολυμπιακός!

Υπάρχουν άτομα που είναι... ακίνητα μπροστά στις οθόνες τους και περιμένουν με το δάχτυλο στο print screen για να βρουν λάθος υπέρ του Ολυμπιακού και να το κάνουν... έγκλημα! Απλά τραγικοί που η μοναδική αντιμετώπιση που τους αξίζει είναι το... γέλιο!

Το να μην βλέπεις τα λάθη σε βάρος του Ολυμπιακού και να "κυνηγάς" τα υπέρ του σφυρίγματα τη στιγμή που με τους άλλους... διεκδικητές του τίτλου (λέμε τώρα) δε μιλάει κανείς, ούτε για τις αποβολές, ούτε για τις βουτιές που καταλήγουν σε πέναλτι υπέρ τους, είναι τουλάχιστον... γελοίο!

Σκούζουν λοιπόν όλοι για το πέναλτι που έκανε... φάουλ ο Λαμπρόπουλος! Προσοχή, όχι για το αν ήταν ή όχι αλλά για το που... στήθηκε το τείχος! Αν λοιπόν αγαπημένα μας παπαγαλάκια καθαρίσετε καλά τα ματάκια σας θα δείτε ότι ο Μάριν πατάει γραμμή τη στιγμή που τον ανατρέπει ο Σιώπης και ως γνωστός η γραμμή είναι περιοχή!

Ο Λαμπρόπουλους ήταν μπροστά στη φάση αλλά άνθρωπος είναι και αυτός, με αυτά που είδε και άκουσε όλη την εβδομάδα στα σάιτ των αντικειμενικών είπε να τελειώσει τη φάση να περάσει με ένα απλό... φάουλ.

Βέβαια, εκεί ήταν ο «Μίλι» που το έκανε πιο εύκολο και από πέναλτι,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...

* Ναι, κακώς σήκωσε ο επόπτης δεν υπήρχε οφσάιντ... Αλλά σε άλλη φάση που υπήρχε άφησε κανονικά τον Πανιώνιο να εκδηλώσει τελική... Είπαμε, ΟΛΑ στο τραπέζι όχι μόνο όσα σας συμφέρουν παπαγαλάκια...

Δείτε και στο βίντεο στα 2':29" το πέναλτι που έγινε στον Μάριν και δεν είδε κανείς από αυτούς που επιθυμούν την... κάθαρση, ΕΔΩ.




Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :