Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ instagram ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΜΕ ΕΠΑΘΛΟ ΜΙΑ ΖΑΚΕΤΑ Adidas! (PHOTO)

Διαγωνισμό μέσω του Instagram πραγματοποιεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός με έπαθλο μια... -αποκλειστικά για τον Ολυμπιακό- ζακέτα της Adidas.

Αναλυτικά οι όροι του Διαγωνισμού:

Instagram διαγωνισμός!

Η adidas δημιούργησε αποκλειστικά Z.N.E. Hoodie για τα top clubs, όπως η Manchester United, η Juventus, η Bayern Munich και ο Ολυμπιακός!

Κέρδισε αυτό που φόρεσε η ομάδα μας!

1. Follow @olympiacosfc στο Instagram!

2. Γράψε σε σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία στο Instagram το μέγεθος της ζακέτας που προτιμάς (π.χ. small, large, medium κλπ)! Ο νικητής θα ανακοινωθεί, μετά από κλήρωση, την Τετάρτη (12/10, 14:00) με comment στο συγκεκριμένο post στο instagram και με προσωπικό μήνυμα στο προφίλ του.

Καλή τύχη!

Instagram διαγωνισμός! Η adidas δημιούργησε αποκλειστικά Z.N.E. Hoodie για τα top clubs, όπως η Manchester United, η Juventus, η Bayern Munich και ο Ολυμπιακός! Κέρδισε αυτό που φόρεσε η ομάδα μας! 1. Follow @olympiacosfc στο Instagram! 2. Γράψε σε σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία στο Instagram το μέγεθος της ζακέτας που προτιμάς (π.χ. small, large, medium κλπ)! Ο νικητής θα ανακοινωθεί, μετά από κλήρωση, την Τετάρτη (12/10, 14:00) με comment στο συγκεκριμένο post στο instagram και με προσωπικό μήνυμα στο προφίλ του. Καλή τύχη! Instagram competition! Adidas created exclusively for all top clubs the Z.N.E. Hoodie including Manchester United, Juventus, Bayern Munich and Olympiacos! Win the collectible Olympiacos adidas Z.N.E. Hoodie! 1. Follow @olympiacosfc on Instagram! 2. Write a comment on the Instagram photo and let us know the size of Hoodie that you want (for exaple: small, large, medium etc)! The winner will be drawn on Wednesday (12/10, 14:00). We will reply to the winner’s comment and we will send him/her direct message. Good luck! #olympiacos @adidasgr #competition
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης olympiacosfc (@olympiacosfc) στις
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :