Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

jr. NBA LEAGUE... ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ!

Επισημοποιήθηκε σήμερα η συνεργασία του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού με το ΝΒΑ, για τη δημιουργία Πρωταθλημάτων Νέων υψηλών προδιαγραφών, «Junior NBA League».

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε Συνέντευξη Τύπου, με την παρουσία των Γιάννη Σταυρόπουλου, Έρικ Γκριν από τη μεριά του Ολυμπιακού, ενώ  το ΝΒΑ εκπροσώπησε ο Χεσούς Μπουένο.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου: 


 Γιάννης Σταυρόπουλος(Γενικός Διευθυντής ΚΑΕ Ολυμπιακός):

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ξεκινάμε αυτή τη συνεργασία με το ΝΒΑ αρχίζοντας το πρώτο Jr.NBA Ολυμπιακός league στην Ελλάδα. O ρόλος μας σαν ομάδα μπάσκετ και εκ των κορυφαίων συλλόγων στην Ευρώπη είναι να προωθήσουμε το παιχνίδι, τις αξίες του και να φέρουμε κοντά στο άθλημα όλα τα νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια που θέλουν να αισθανθούν το πάθος και την εμπειρία αυτών των μοναδικών στιγμών που μόνο το μπάσκετ μπορεί να προσφέρει». 

Παναγιώτης Τριαντόπουλος(Εκτελεστικός Διευθυντής ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods):

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνδιοργανώνουμε το πρώτο Jr. NBA league για την Ελλάδα. To NBA, o κορυφαίος μπασκετικός οργανισμός, ενώνει τις δυνάμεις του με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός προκειμένου να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα το οποίο σκοπό έχει να προωθήσει τις αξίες της ομάδας στην ιδέα του ευ αγωνίζεσθαι παράλληλα με τη δέσμευση πάντα για την επιτυχία, αναμιγνύοντας τα με το ταλέντο των νέων παιδιών στις ακαδημίες που αποτελούν την επόμενη γενιά των πρωταθλητών στο μπάσκετ για την Ελλάδα. Η επιτυχής λειτουργία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με πάνω από 400 παιδιά είναι η απόδειξη για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προπόνησης». 

Έρικ Γκριν(Καλαθοσφαιριστής Ολυμπιακού):

«Είναι πράγματι μία πολύ σπουδαία ιδέα, που βοηθά το μπάσκετ να αναπτυχθεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι πολύ διασκεδαστικό να συμμετέχεις σε τέτοιες διοργανώσεις και ποιος ξέρει; Ίσς κάποιο παιδί να καταλήξει μία μέρα στο ΝΒΑ, με σκληρή και καθημερινή δουλειά».


Μάικ Τζέιμς(Καλαθοσφαιριστής Παναθηναϊκού):

«Το συγκεκριμένο πρότζεκτ είναι μία πολύ ωραία ιδέα. Μακάρι τα παιδιά να το διασκεδάσουν. Αν θα ήμουν προπονητής, θα τους έλεγα να το διασκεδάσουν και να νικήσουν. Μακάρι να ήμουν και εγώ στην ηλικία τους και να έπαιζα (γέλια)». 

Χεσούς Μπουένο(Αντιπρόεδρος του ΝΒΑ):

«Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, δύο ιστορικά Ευρωπαϊκά σωματεία στο μπάσκετ προκειμένου να ξεκινήσουμε το πρώτο Jr. NBA league στην Ελλάδα. Αυτό το πρόγραμμα για σχολεία και ακαδημίες θα φέρει ένα χαρούμενο περιβάλλον για τα παιδιά ώστε να μπορέσουν να συναγωνιστούν το ένα το άλλο και όχι μόνο να μάθουν το άθλημα του μπάσκετ αλλά και σημαντικά θέαμα της ζωής όπως η ομαδικότητα και ο σεβασμός. Περιμένουμε με ανυπομονησία να οργανώσουμε και να έχουμε τους πρώτους πρωταθλητές από τις δύο λίγκες. Όπως και στο σύστημα του ΝΒΑ, οι ομάδες σε κάθε πρωτάθλημα θα χωρίζονται σε 2 περιφέρειες και 6 κατηγορίες. Σε κάθε πρωτάθλημα οι πρώτες 8 ομάδες από κάθε περιφέρεια θα προκρίνονται στα πλέι οφς με τις δύο επικεφαλής να συναντιώνται στον τελικό προκειμένου να αναδειχθεί ο πρώτος Jr NBA Ολυμπιακός και Jr NBA Παναθηναϊκός πρωταθλητής».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :