Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ KAI ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Ο... ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ!

Η σημερινή πρεμιέρα της Ευρωλίγκας κόντρα στην Ρεαλ Μαδρίτηςείναι ιδιαίτερη για τον Βασίλη Σπανούλη, καθώς θα έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία.

Ο Αρχηγός του Θρύλου έχει πετύχει στην ιστορία της διοργάνωσης 2984 πόντους και είναι δεύτερος σκόρερ της.

Aν πετύχει 16 πόντους απόψε στην αναμέτρηση με τη «βασίλισσα» θα σπάσει το φράγμα των 3000 πόντων.

Ο μοναδικός που το έχει καταφέρει είναι ο κορυφαίος σκόρερ της διοργάνωσης Χουάν Κάρλος Ναβάρο με τον εντυπωσιακό αριθμό των 3909 πόντων,σε  83 συμμετοχές περισσότερες από τον Kill Bill.

O Βασίλης Σπανούλης όμως δεν κυνηγάει μόνο την πρώτη θέση των πόντων της Ευρωλίγκας αλλά και την κατάταξη στον πίνακα των ασίστ,αφού βρίσκεται στην 3η θέση όλων των εποχών με 951. Στην πρώτη θέση είναι ο Δημήτρη Διαμαντίδης με 1255 και στη δεύτερη ο  Θοδωρής Παπαλουκάς με 977!

Τα στατιστικά του V-Span προκαλούν ζάλη καθώς δεν υπάρχει κανένας παίκτης στην ιστορία της Ευρωλίγκας που να βρίσκεται μέσα στη πρώτη πεντάδα και στους πόντους και στις ασίστ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο υγιής Σπανούλης θα ξεπεράσει τόσο τον Ναβάρο στο σκοράρισμα,όσο και τον Διαμαντίδη στις τελικές πάσες, πραγματοποιώντας ασύλληπτο ρεκόρ. Το πότε θα το πετύχει χρονικά απομένει να δούμε... 
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :