Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ «match fixing»... ΟΙ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΕΣ!


Τo PROtect Integrity και ο ΠΑ.Σ.Α.Π. βρέθηκαν στο Ρέντη με σκοπό να ενημερώσουν την ομάδα βόλεϊ γυναικών  του Ολυμπιακού για το match fixing.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Πανελληνίου  Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών:


Τo PROtect Integrity και ο ΠΑ.Σ.Α.Π. βρέθηκε την Τρίτη 18 Οκτωβρίου Σεπτεμβρίου στο κλειστό του Ρέντη για να επιμορφώσει στο πλαίσιο του προγράμματος της EU Athletes “Protect Integrity 2016” τις νταμπλούχες του Ολυμπιακού για τα θέματα της χειραγώγησης αποτελεσμάτων, τους τρόπους αναγνώρισης και αντίστασης σε προσπάθειες προσέγγισης, ώστε να προστατευθούν οι ίδιες, το σωματείο τους και το άθλημα γενικότερα.

Ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Μηνούδης ενημέρωσε-εκπαίδευσε αθλητές και αθλήτριες για θέματα χειραγώγησης αποτελεσμάτων και match fixing, μιλώντας τους για τους κινδύνους της σύγχρονης αυτής μάστιγας του αθλητισμού αλλά και για άλλα σχετικά θέματα όπως: Επεξήγηση όρων, αναγνώριση απειλής, αντίσταση κατά του φαινομένου, τρόπος λειτουργίας των κυκλωμάτων, συστήματα αναφοράς, νομοθεσία, εθισμός στο τζόγο, case studies, Κώδικας Δεοντολογίας (Code of Conduct) κ.α.

Ευχαριστούμε τις αθλήτριες για την ενεργό συμμετοχή και το ενδιαφέρον που έδειξαν μέσω των ερωτήσεων τους στον Βασίλη Μηνούδη όπως επίσης τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και τον Σέρβο προπονητή, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς  για τη φιλοξενία.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι επιμορφώσεις θα συνεχιστούν σε όλες τις ομάδες της Α1 γυναικών και της Volleyleague – ΕΣΑΠ.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :