Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΠΑΝΕ... ΣΧΟΛΕΙΟ MAZI!


Οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Βασίλης Σπανούλης δεν έχουν... τίποτα να χωρίσουν και θα επισκεφτούν τους μαθητές του 2ου Δημοτικού Βριλησσίων στο πλαίσιο της τρίτης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Οι δύο αθλητές δεν θα βρεθούν ξανά εντός παρκέ, αφού ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποφάσισε να ολοκληρώσει την καριέρα του. Παρόλα αυτά οι δυο τους θα εμφανιστούν παρέα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων (3/10, 10:30).

Η ενημέρωση από την ΓΓΑ:

«Οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Βασίλης Σπανούλης θα επισκεφτούν τη Δευτέρα στις 10:30 π.μ το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων, στο πλαίσιο της τρίτης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και κατόπιν της πρωτοβουλίας που έλαβε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής, να ενώσει τους δύο κορυφαίους Έλληνες καλαθοσφαιριστές σε κοινή δράση, με στόχο να προάγουν το φίλαθλο πνεύμα και το "ευ αγωνίζεσθαι"».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :