Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ Η Mercedes (ΡΗΟΤΟ)


Η Mercedes επέλεξε την πιο ασφαλή επιλογή ελαστικών για το Γκραν Πρι του Μεξικό με 5 σετ πολύ μαλακής γόμας. Λίγο πιο επιθετική στρατηγική από Ferrari και Red Bull.

Τις επιλογές των ελαστικών ανά πιλότο για το Γκραν Πρι του Μεξικού γνωστοποίησε η Pirelli. Ενόψει αυτού η Mercedes επέλεξε την πιο ασφαλή στρατηγική παίρνοντας 5 σετ πολύ μαλακής γόμας για τους πιλότους της.

Συγκεκριμένα, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Νίκο Ρόσμπεργκ θα έχει στη διάθεσή του 4 σετ μέσης, 4 μαλακής και 5 πολύ μαλακής, ενώ ο Λιούις Χάμιλτον 3 μέσης, 5 μαλακής και 5 πολύ μαλακής.

Από τη μεριά τους, λίγο πιο επιθετική στρατηγική επέλεξαν οι Ferrari, Red Bull με 6 σετ πολύ μαλακής γόμας, ενώ την πιο επιθετική απ' όλες τις ομάδες προτίμησε η Toro Rosso με 8... κομμάτια της κόκκινης γόμας.ΠΗΓΗ : gazzetta.gr

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :