Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Ο ΜΠΟΣΚΑΝ ΝΕΟΣ ΠΡOΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!

Την τεχνική ηγεσία της ομάδας Βόλεϊ Ανδρών ανέλαβε ο Σλόμπονταν Μπόσκαν, ο οποίος είχε περάσει και ως παίκτης από τον Ολυμπιακό,όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σέρβο τεχνικό κ. Σλόμπονταν Μπόσκαν.

Ο κ. Μπόσκαν είχε αγωνιστεί ως αθλητής στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού τη σεζόν 1999-2000 κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Ως προπονητής έχει εργαστεί στην Σέρβικη Ντούναβ (2012-2014) και στη συνέχεια μετακόμισε στην Μπουντβάντσκα του Μαυροβουνίου με την οποία κέρδισε 2 πρωταθλήματα (2015 & 2016). Την ίδια χρονική περίοδο ήταν προπονητής της εθνικής ομάδας Μαυροβουνίου με την οποία κέρδισε το χρυσό μετάλλιο το 2014 στο Euro League και την επόμενη σεζόν την δεύτερη θέση στην τρίτη κατηγορία του World League.

Ως αθλητής έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων το Champions League με την Γαλλική Τουρς και δυο πρωταθλήματα Γαλλίας.

Σε εθνικό επίπεδο, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, της Σερβίας είχε περισσότερες από 260 συμμετοχές κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2000 στο Σύδνεϋ. Ενώ το 2001 κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Οστράβα.
Κατηγορία: , ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :