Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΕΑ ΒΟΥΛΑΣ! (PHOTO)

Μια ακόμα νίκη στα φιλικά προετοιμασίας σημείωσε η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με το ευρύ 96-57 του Πρωτέα Βούλας στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Η Ελένη Καπογιάννη είχε μια ακόμα ευκαιρία να συνεχίσει τις δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα και έμεινε ικανοποιημένη από την απόδοση των αθλητριών του Ολυμπιακού. 

Στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων πέρασαν η Εβίνα Μάλτση, η Στέλλα Καλτσίδου και η Λικέντρα Τζόνσον. Η τελική διαφορά των 39 πόντων «μαρτυρά» την υψηλή απόδοση που έπιασαν ανά διαστήματα οι νταμπλούχες οι οποίες διατήρησαν πολύ καλό ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.


Tα δεκάλεπτα: 25-17, 46-31, 63-38, 96-57

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Ελένη Καπογιάν νη): Γκοτζή, Σταμάτη, Μπόνη, Χατζηνικολάου, Μάλτση, Παπαμιχαήλ , Χαλιβέρα, Τζόνσον, Γιοβάνοβιτς, Φουράκη, Μπαρτόνοβα, Κοσμά, Καλτσίδου
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :