Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΜΠΟΣΚΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ! (PHOTOS)


Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού πέρασε το πρωί από τα γραφεία του συλλόγου μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας και το απόγευμα γύμνασε για πρώτη φορά όλη την ομάδα.

Υπό τις οδηγίες του Σλόμπονταν Μπόσκαν συνεχίστηκε από τη Δευτέρα (10/10) η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Ο νέος τεχνικός του Θρύλου, το πρωί πέρασε από τα γραφεία του συλλόγου μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας και το απόγευμα γύμνασε για πρώτη φορά όλη την ομάδα. Στην προετοιμασία των Πειραιωτών ενσωματώθηκαν οι πέντε διεθνείς, Δημήτρης Σουλτανόπουλος, Γιώργος Στεφάνου, Κώστας Στιβαχτής, Ανδρέας Φράγκος και Νίκος Ζουπάνης που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα. Έτσι για πρώτη φορά από την ημέρα της έναρξης της προετοιμασίας, διεξήχθη η προπόνηση χωρίς απουσίες και με όλους τους παίκτες στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Ο Σλόμπονταν Μπόσκαν πριν την έναρξη της πρώτης του προπόνησης ως προπονητής του Ολυμπιακού, δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είδα και τα δυο παιχνίδια της ομάδας στη Σερβία και διαπίστωσα και από κοντά ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα με δυνατότητες. Στο τουρνουά του Νόβι Σαντ δεν είδα τους πέντε διεθνείς αλλά σήμερα ξεκινάμε όλοι μαζί. Μου άρεσαν όσα είδα από την ομάδα. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε στις προπονήσεις και μέρα με τη μέρα να παίρνω το καλύτερο από τον κάθε παίκτη για να βγάλει τις δυνατότητές του».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :