Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ! (PHOTOS)


Στην ημερίδα που διοργάνωσε Σύνδεσμος Προπονητών Χανίων και η ΕΠΣ Χανίων μίλησαν ο Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κ. Ελευθεριάδης και ο προπονητής της Κ-20 κ. Βούζας.

Άκρως επιτυχημένη ήταν η επιμορφωτική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Χανίων "Ο Παγκρήτιος" σε συνεργασία με την ΕΠΣ Χανίων το πρωί του Σαββάτου στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΠΣ στα Χανιά.

Η ημερίδα που απευθύνονταν στους προπονητές του Νομού Χανίων είχε την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δυο εκ των ομιλητών προέρχονταν από την Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Βασικοί ομιλητές ήταν ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης ο οποίος μίλησε για οργάνωση και προγραμματισμό Ακαδημιών και ο τεχνικός της Κ-20 κ. Βασίλης Βούζας ο οποίος ανέπτυξε το θέμα "Μοντέλο Προπόνησης". Επίσης ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον θέμα ανέπτυξε και η Αθλητική Ψυχολόγος κα Λίνα Ψούνη.

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την υποστήριξη της και την ΠΑΕ Κισσαμικός που ήταν ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης ενώ βράβευσαν τους κ.κ Ελευθεριάδη, Βούζα για την συμβολή τους στην επιτυχία της ημερίδας.





Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :