Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΣΕ ΦΟΥΛ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΟΥΙΠΕΣΤ! (PHOTOS)


Με δυνατά φιλικά και κοινές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας πόλο Γυναικών του Θρύλου με την περσινή φιναλίστ του Final 4 του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίστηκε την Τρίτη (18/10) το πρωί η κοινή προετοιμασία της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, με την Ούιπεστ στο «Π. Καπαγέρωφ». Η αποστολή της Ουγγρικής ομάδας έφτασε τη Δευτέρα (17/10) το μεσημέρι στην Ελλάδα και το βράδυ ξεκίνησαν με φιλικό οι κοινές προπονήσεις των δυο ομάδων. Στην πρώτη αναμέτρηση το βράδυ της Δευτέρας, η Ούιπεστ επικράτησε με 11-10 αλλά το πρωί της Τρίτης οι «ερυθρόλευκες» πήραν την… άτυπη ρεβάνς επικρατώντας με 17-12. Στο δεύτερο φιλικό δεν αγωνίστηκαν η Αλεξάνδρα Ασημάκη η οποία τραυματίστηκε στο πρώτο ματς στο αριστερό φρύδι όπου της τοποθετήθηκαν ράμματα και η Φιλιώ Μανωλιουδάκη.






Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :