Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ (PHOTOS)


Τους γονείς ενημέρωσε για σημαντικά θέματα ο γιατρός της Ακαδημίας κ. Κοϊνης.

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της Ακαδημίας "Life Outside of the Box" πραγατοποιήθηκε στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη διπλό σεμινάριο για θέματα ατομικής υγιεινής στους γονείς των ομάδων Κ-9 έως και Κ-14.

Ομιλητής στο σεμινάριο το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 150 γονείς ήταν ο γιατρός της Ακαδημίας κ. Αλέξανδρος Κοϊνης ο οποίος έδωσε πολύτιμες συμβουλές για πολλά καθημερινά και φλέγοντα θέματα.

Ο κ. Κοϊνης τόνισε μεταξύ άλλων πως τα παιδιά ανήκουν σ' ένα πολύ σημαντικό "κύτταρο" που είναι η Ακαδημία του Ολυμπιακού αλλά το πιο σημαντικό γι' αυτά είναι η οικογένεια τους και γι' αυτό οι γονείς πρέπει να γνωρίζουν τα πάντα και ν' αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Οι γονείς "βομβάρδισαν" μ' ερωτήσεις τον κ. Κοϊνη ο οποίος συζήτησε μαζί τους για πολύ ώρα καταθέτοντας και τις εμπειρίες του ως γονέας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογες ... συναντήσεις με τους γονείς πραγματοποιούνται τακτικά και με τον Αθλητικό Ψυχολόγο της Ακαδημίας κ. Γιάννη Ζαρώτη.





Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :