Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠΑΠΑ ΣΤΟΝ... ΤΣΙΠΡΑ! (PHOTOS)


Ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τα προβλήματα του Κράτους... θέλησε να λύσει και τα προβλήματα που υπάρχουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, γράφοντας στο Twitter:

«Στη μάχη κατά της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο η παράγκα πνέει τα λοίσθια μετά από τον ανυποχώρητο αγώνα μας».

Η αντίδραση του Ολυμπιακού, ήρθε μέσω του Κώστα Καραπαπά, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός να τονίζει πως γίνεται να πολεμάει η κυβέρνηση την «παράγκα»... όταν συνεργάζεται μαζί της;


«Κύριε Τσίπρα, πρωθυπουργέ της Ελλάδος μας μπέρδεψες με αυτά που είπες στο Συνέδριο για τον πόλεμο της κυβέρνησης σου στην "Παράγκα". Ως γνωστόν "Παράγκα" είναι το σύστημα που έστησε ο Θωμάς για να κάνει τις δουλίτσες του και τη λέζα την έτρωγε ΑΔΙΚΩΣ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Πως γίνεται λοιπόν να πολεμάτε την "Παράγκα" όταν ο Κοντονής συνεργάζεται απόλυτα με το Θωμά και την παρέα του;», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραπαπάς στο Facebook.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :