Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (PHOTOS)


Σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ Γλυφάδας “Μάκης Λιούγκας”, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού

Σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ Γλυφάδας “Μάκης Λιούγκας”, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού, από τον πατέρα Αλέξανδρο. Το παρών έδωσαν φυσικά όλες οι αθλήτριες της ομάδας (εκτός από τις δυο Αμερικάνες που δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα) καθώς και το τεχνικό επιτελείο. Την διοίκηση του Ολυμπιακού εκπροσώπησε η Γενική Αρχηγός του συλλόγου, κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη και ο κ. Γιώργος Λεριώτης.

Μετά την τέλεση του αγιασμού, ο πατέρας Αλέξανδρος ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και αθλητικές και προσωπικές επιτυχίες σε όλους, ενώ μετά από λίγες προσπάθειες και τις οδηγίες από τις αθλήτριες του Θρύλου, κατάφερε να ευστοχήσει σε ένα καλάθι, για να καταχειροκροτηθεί από όλους τους παρευρισκομένους.










Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :