Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Η... ΑΤΑΚΑ-ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΛΑΣΟ ΣΤΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ ΓΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΝΤΕΡ! (PHOTOS)


Το προφανές δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο σε συνάντηση που είχε με ανθρώπους του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη... Να δώσουν στο Βασίλη Σπανούλη την μπάλα για το νικητήριο καλάθι!

Ρεάλ και Ολυμπιακός είναι έτοιμοι για την αποψινή (22:00, ΕΡΤ1) τους αναμέτρηση και ο Πάμπλο Λάσο συναντήθηκε στο «Barclaycard Center» με τον Μίλαν Τόμιτς και το υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο των ερυθρόλευκων.

Μάλιστα, σύμφωνα με το «eurohoops», ο 48χρονος τεχνικός της Ρεάλ δεν δίστασε να πει το... προφανές στο βοηθό του Γιάννη Σφαιρόπουλου, λέγοντας χαριτολογώντας: «Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Θα κρατήσετε τα πράγματα κοντά μέχρι το τέλος και μετά θα δώσετε την μπάλα στον Σπανούλη για το νικητήριο καλάθι».

Επίσης, και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Οθέλο Χάντερ, είχε την ευκαιρία να συναντήσει τους φίλους του από τη θητεία του στον Θρύλο.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :