Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΑΡΑΟΥΖΟΥ : ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑTA ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ!

Η Κέλλυ Αραούζου μιλώντας στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος «koe.org.gr», αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, αλλά και στους μελλοντικούς ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο το 2020.

Αναλυτικά: 

«Ο χώρος του ερασιτεχνικού αθλητισμού μαστίζεται από πολλά προβλήματα. Όχι μόνο τα τελευταία χρόνια με τη δύσκολη κατάσταση που περνάει η χώρα μας, αλλά πάντα. Ειδικότερα για τους ερασιτέχνες αθλητές , οι οποίοι και αντιμετωπίζουν τα περισσότερα προβλήματα, είναι ζοφερό το μέλλον, καθώς αν αντιμετωπίζουν σοβαρά ζητήματα, αυτό έχει αντίκτυπο και στις επιδόσεις τους αλλά και στη ψυχολογία τους. Απλώς τώρα τα προβλήματα είναι πιο δύσκολα να ξεπεραστούν και πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς».Αυτά ήταν κάποια από τα λόγια που είπε η πρωταθλήτρια της ανοικτής θαλάσσης, Κέλλυ Αραούζου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Αρχικά ρωτήθηκε για το αν ξεκίνησε η προετοιμασία της για τη φετινή χρονιά και αν η προπαρασκευή της στοχευει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.Η Ελληνίδα κολυμβήτρια υποστήριξε: 

«Η προετοιμασία μου ξεκίνησε από την περασμένη Δευτέρα. Φέτος θα είναι μια πιο χαλαρή χρονιά , έπειτα και από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν στοχεύω ψηλά σε όλες τις διοργανώσεις που έχω φέτος και το ίδιο θα κάνω και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».

Πως είναι οι προπονήσεις χωρίς τον Σπύρο Γιαννιώτη; Ο Ολυμπιονίκης του Ρίο σταμάτησε την ενεργό δράση και δεν κολυμπάει μαζί με την Κέλλυ.

«Με τον Σπύρο ενώ κολυμπάγαμε μαζί στους αγώνες, οι προπονήσεις μας δεν ήταν κοινές. Εντάξει είναι κάπως περίεργο που δεν θα τον βλέπω στην πισίνα για τις προπονήσεις του, αλλά πιστεύω πως ο Σπύρος δε θα εγκαταλείψει την κολύμβηση και θα μείνει στον αθλητισμό και ειδικότερα στην κολύμβηση για τα υπόλοιπα χρόνια».

Ποιες είναι οι σκέψεις της για τις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετέχει;

«Θέλω να βλέπω τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Οι στόχοι μου είναι πάντα υψηλοί. Θέλω να επικεντρωθώ στα ατομικά μου αγωνίσματα και να ανεβάσω τις επιδόσεις μου σε αυτά. Δεν ξέρω όμως αν συμμετάσχω στο ομαδικό μετά την αποχώρηση του Σπύρου και το πώς θα διαμορφωθεί η ομάδα».

Πριν από λίγες μέρες έλαβε μέρος και στο Santorini Experience. Μας αποκάλυψε για το ποιες ήταν οι εντυπώσεις της από αυτόν τον αγώνα και πως το έζησε.

« Η διοργάνωση του Santorini Experience εκτός από το ότι είναι μια μοναδική αθλητική εμπειρία συνδυάζει και πολλά άλλα πράγματα μαζί. Όποτε πάμε στο νησί για να πάρουμε μέρος στον αγώνα υπάρχει πολύ καλή φιλοξενία, οι άνθρωποι μας αγκαλιάζουν και αισθανόμαστε ότι είμαστε ευπρόσδεκτοι. Αυτό που θέλουμε εμείς οι αθλητές είναι να βρισκόμαστε κοντά στον κόσμο και αυτή η διοργάνωση μας δίνει αυτή την ευκαιρία».

Τέλος η Ελληνίδα κολυμβήτρια αναφέρθηκε και στο αν σκέφτεται τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

«Τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο δεν τους σκέφτομαι ακόμα, γιατί είναι κάτι πολύ μακρινό ,μετά από 4 χρόνια δηλαδή. Θέλω να πηγαίνω βήμα-βήμα , σταδιακά. Το μόνο που θα μπορούσα να πω τώρα είναι ότι κοιτάω τους αγώνες που είναι κοντά χρονικά, θα θέσω τους στόχους μου γι’ αυτούς στην ώρα τους και έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας για το Τόκιο. Βέβαια δεν ξέρουμε και αν θα βρίσκομαι εκεί γιατί υπάρχουν πολλά προβλήματα που μαστίζουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και συνεπώς και την κολύμβηση. Οι ερασιτέχνες αθλητές αντιμετωπίζουν πιο δύσκολα αυτά τα προβλήματα και μπορεί να τους ρίξουν την ψυχολογία ή να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στις επιδόσεις τους. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να υπερβάλλουμε εαυτούς και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :