Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΓΙΑΝΓΚ : ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΑ ΦΟΒΟ! ΞΑΝΑ ΣΕ TOP ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ...

Ο Πάτρικ Γιανγκ μετά την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο,μίλησε στην κάμερα της NOVA και τόνισε ότι το κλειδί της νίκης ήταν η άμυνα,έκανε αναφορά στον αγώνα με την Μπασκόνια,ενώ υποσχέθηκε ότι πολύ γρήγορα θα είναι και πάλι σε Top επίπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο σέντερ του Θρύλου:

Για την αναμέτρηση:

«Σίγουρα η άμυνα ήταν κλειδί. Το παιχνίδι ήταν κοντά, αλλά αποφασίσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω στην τρίτη περίοδο. Πιέσαμε πάρα πολύ την Αρμάνι, παίξαμε πολύ καλή άμυνα, πήραμε το ριμπάουντ. Και ο δικός μου ρόλος είναι αυτός».

Για το γεγονός πως έχουν ένα ακόμη παιχνίδι άμεσα, απέναντι στην Μπασκόνια: 

«Είναι σημαντικό να προστατεύουμε τους εαυτούς μας. Αυτά τα παιχνίδια έχουν να κάνουν πολύ και με το μυαλό. Έχουμε ένα ταξίδι τώρα και ελπίζω να γυρίσουμε με τη νίκη από την Ισπανία». 

Για την προσωπική του κατάσταση:

«Νιώθω καλά. Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα. Δεν έχω πια φόβο. Δεν γίνεται να φοβάσαι να κάνεις αυτό που αγαπάς. Πιστεύω πως θα συνεχίσω να βελτιώνομαι και θα είμαι σε top επίπεδο πριν από το αναμενόμενο». 
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :