Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΣΟΚ ΓΙΑ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΚΑΙ... ΣΛΟΥΚΑ! *VIDEO HIGHLIGHTS*


Η Ουσάκ Σπορτίφ σόκαρε τη... Φενέρμπαχτσε νικώντας τη στην πρεμιέρα του τουρκικού πρωταθλήματος με 71-70.

Η Ουσάκ Σπορτίφ έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής υποχρεώνοντας τη Φενέρ να ξεκινήσει με ήττα το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης και μάλιστα προηγήθηκαν και με 8 πόντους στο τέλος της τρίτης περιόδου. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε την αντεπίθεσή της, ισοφάρισε στους 67 πόντους (38'), ωστόσο... δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη.

Με το σκορ στο 71-69 και με 1'' στο χρονόμετρο ο Έκπε Ούντοχ έκανε 1/2 βολές (ευστόχησε στη δεύτερη για κάποιο λόγο) και δεν κατάφερε να οδηγήσει το ματς στην παράταση.

Ο Κώστας Σλούκας (22:34) είχε 11 πόντους (3/6δ., 5/5β.), 7 ασίστ και 3 ριμπάουντ ενώ ο Μπόγκνταν Μπογντάνοβιτς πρόσθεσε 18 με 4/7 δίποντα, 2/8 τρίποντα και 4/5 βολές.

Για τους νικητές ξεχώρισε ο Σακίλ Ο Νηλ ΜακΚίσικ (έχει αλλάξει το όνομά του προς τιμή του βετεράνου σέντερ) με 30 πόντους και 12 ριμπάουντ!

Τα δεκάλεπτα: 17-17, 40-33, 58-51, 71-70

Δείτε το βίντεο:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :