Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΜΕ... ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΗ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ Ο ΠΑΟ! (VIDEO HIGHLIGHTS)


Τα βρήκε... «μπαστούνια», αλλά με τον Νίκο Παππά να "καθαρίζει" μέχρι και στην... άμυνα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε πολύ δύσκολα 84-76 της Ζαλγκίρις στην πρεμιέρα του στην Ευρωλίγκα.

Με... χίλια ζόρια το "τριφύλλι" έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Ζαλγκίρις Κάουνας, επικρατώντας δύσκολα μέσα στο ΟΑΚΑ, τρεις μέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο Παππάς πέτυχε 19 πόντους (με μόλις δύο άστοχα σουτ), ενώ έβγαλε και κάποιες σπουδαίες άμυνες, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει στο τέλος τη νίκη. Κομβικότατος ο Σίνγκλεντον στην τέταρτη περίοδο με μεγάλα τρίποντα και φοβερές άμυνες, έκανε αρκετές δουλειές ο Νικ Καλάθης (13 πόντους), 11 ο Μπουρούσης.

Το παιχνίδι της ζωής του για τους ηττημένους έκανε ο Αυστραλός Μότουμ με 19 πόντους, ενώ 13 σημείωσε ο Γιανκούνας.

Ντέρμπι με τα όλα της η αναμέτρηση, με συνεχείς εναλλαγές, με τον ΠΑΟ να έχει πρόβλημα στο set παιχνίδι, να χάνει πολλά αμυντικά ριμπάουντ, να είναι πολύ άστοχος από την περιφέρεια, ακόμα και σε ελεύθερα τρίποντα (10/30 σύνολο), αλλά η τελευταία... κουβέντα άνηκε στον Παππά, χάρη στον οποίο αποφεύχθηκε το σοκ.

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 37-30, 51-52, 84-76

Παναθηναϊκός Superfoods (Αργύρης Πεδουλάκης): Σίνγκλετον 13 (2), Νίκολς 2, Ρίβερς 2, Μποχωρίδης, Καλάθης Π., Φώτσης 6 (2), Παππάς 19 (3), Φελντέιν 8, Γκιστ 8, Χαραλαμπόπουλος 2, Μπουρούσης 11, Καλάθης Ν 13 (1).

Ζαλγκίρις (Σαρούνας Γιασικεβίτσιους): Πάνγκος 3 (1), Λεκαβίτσιους 12 (2), Βέστερμαν 4, Σεϊμπούτις, Μότουμ 19 (1), Γιανκούνας 13, Γιαφτόκας 4, Μιλάκνις 11 (2), Λίμα 2, Καβαλιάουσκλας 6, Χάρτερσταϊν, Ουλανόβας 2

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης :



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :