Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΘΡΙΛΕΡ ΚΑΙ ΣΤΗ... ΒΑΣΚΟΝΙΑ! (VIDEO HIGHLIGHTS)


Ο Μπαρνιάνι στην επανεμφάνισή του στα ευρωπαϊκά παρκέ οδήγησε την Μπασκόνια σε νίκη-θρίλερ επί της Αναντολού Εφές και οι Βάσκοι άρχισαν... ιδανικά στην Ευρωλίγκα.

Με ένα ματς διαφήμιση ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της πρεμιέρας της Euroleague, καθώς μετά από ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στο τελευταίο σουτ, η Μπασκόνια επικράτησε 85-84 της Αναντολού Εφές στην επιστροφή του Βέλιμιρ Περάσοβιτς στη Βασκονία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Αντρέα Μπαρνιάνι που στην επιστροφή του στα ευρωπαϊκά παρκέ είχε 26 πόντους σε μόλις 25 λεπτά και άψογα στατιστικά (8/11 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), κρατώντας στα πολύ δύσκολα την ομάδα του... ζωντανή στη διεκδίκηση της νίκης.

Το ματς ήταν ισορροπημένο με το προβάδισμα να αλλάζει πολλές φορές χέρια, ωστόσο η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς είχε το προβάδισμα στις τρεις πρώτες περιόδους και μάλιστα προηγήθηκε με +5 (68-73) στο τέλος του γ’ δεκαλέπτου.

Με τη δύναμη της έδρας και με μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνα, η Μπασκόνια ανέκτησε το προβάδισμα στην κρίσιμη και τελευταία περίοδο (83-76 στο 36’). Ωστόσο, οι Τούρκοι επέστρεψαν και με δύο ελεύθερες βολές του Κότον έφεραν το ματς στα ίσα (84-84) 22 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.

Ο Σενγκέλια κέρδισε το φάουλ και με ½ βολές έκανε το 85-84 και όλα κρίθηκαν στην τελευταία επίθεση της Εφές με τον Κότον να... αστοχεί σε τρίποντο από τα 7,5 μέτρα, με το ροζ φύλλο αγώνα να πηγαίνει στους γηπεδούχους.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :