Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΣΕ ΟΜΙΛΟΥΣ Ο... ΠΡΕΣΒΗΣ! παο - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ 0-3! (PHOTO & VIDEO)


Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έλαβαν το μήνυμα της «ΠΡΑΣΙΝΗΣ» που τους καλούσε για συγκεκριμένες πράξεις κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης... πριν το ντέρμπι του «Γ.Καραϊσκάκης» και γνώρισαν τον διασυρμό από τους Βέλγους με 0-3 και τον σχεδόν βέβαιο αποκλεισμό από τη συνέχεια.

Πάλι κανα-μπε....


Οι παίκτες του Στραματσόνι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι προσπαθώντας στα πρώτα λεπτά να πετύχουν κάποιο γκολ, αλλά όσο περνούσε η ώρα οι Βέλγοι κέρδιζαν μέτρα και άνοιξαν το σκορ στο 61' με τον Σισέ.

Στο σημείο αυτό ήρθε η αγωνιστική... κατάρρευση των γηπεδούχων με τον  Μπελφοντίλ, με δυο δικά του γκολ (75',90') να δίνει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδα του.

Οι οπαδοί του τριφυλλιού με την λήξη της αναμέτρησης ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες, φωνάζοντας:"Νικήστε τον Ολυμπιακό, αλλιώς μην ξαναμπείτε στο γήπεδο αυτό".


Ο Παναθηναϊκός είναι ουραγός στον όμιλο του με μόλις 1 βαθμό, θέλοντας ένα θαύμα για να... προκριθεί στους "32".


*Η τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού σε ομίλους στην Ευρώπη ήταν στις 22 Νοεμβρίου 2012 κόντρα στη Μάριμπορ με 1-0!




Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:







Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :