Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΒΛΑΧΟΣ : ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ 100%


Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, μετά την νίκη με 5-11 στο ντέρμπι του πόλο κόντρα στον Εθνικό, τόνισε στο «osfp.gr» πως οι παίκτες του πρέπει να παίζουν σε κάθε αγώνα στο 100%.

Αναλυτικά:

«Για μένα προσωπικά που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό από το ‘88 το να αντιμετωπίζεις τα παιχνίδια με τον Εθνικό, όσο μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και να υπάρχει στα δυο ρόστερ, είναι ιεροσυλία. Αντίθετα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό που καταλαβαίνουν τα παιδιά την κόντρα που υπάρχει, μπαίνουν νωρίς στο κλίμα και βλέπουμε διαφορετικά αποτελέσματα. Νομίζω ότι την κατάσταση την κρατάμε στα χέρια μας. Όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα είναι θέμα διάθεσης και συγκέντρωσης δικής μας. Αυτό θέλω να πω μόνο και να επιστήσω την προσοχή στα παιδιά να σεβόμαστε την προσπάθεια που κάνουμε, το σύλλογο που παίζουμε, το όνομα που έχει και την ιστορία. Σε κάθε αγώνα πρέπει να παίζουμε στο 100%». 
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :