Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΤΖΟΝΣΟΝ : ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ 100%


Στο «Γαύρο» μίλησε η σέντερ της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Λικέντρα Τζόνσον.

Η Αμερικανίδα έκανε αναφορά στον «Ευρωπαίο» Ολυμπιακό, στους στόχους της για την φετινή χρονιά, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και ένα... μήνυμα στον κόσμο.

Αναλυτικά η συνέντευξή της:

ΕΡΩΤΗΣΗ: Δεν θα σε ρωτήσω για το ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί εκεί τα πράγματα πηγαίνουν πρίμα…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ναι, σε παρακαλώ μην το κάνεις (γέλια)…

Ε: Πώς βιώνεις την όλη κατάσταση στον Ολυμπιακό με την Ευρώπη; Πώς νιώθεις πως τα πηγαίνετε όλες; 

Α: Θεωρώ ότι τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά στις τάξεις της ομάδας μου. Εννοείται πως ψάχνουμε τη χημεία μας στο παρκέ σαν ομάδα και να βρούμε τον ρυθμό μας σχετικά με το Eurocup και εννοείται ταυτόχρονα το ελληνικό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι στην Ευρώπη πηγαίνουμε μέχρι στιγμής αρκετά καλά. Εννοώ πως στο πρώτο παιχνίδι μπορούσαμε να κερδίσουμε και στο δεύτερο είχαμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε ακόμα πιο εύκολα και με μεγαλύτερη διαφορά. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι για το πρώτο αποτέλεσμα, όμως πιστεύω ότι πηγαίνουμε μεθοδικά και σίγουρα προς τη σωστή κατεύθυνση και προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα.

Ε: Η σημερινή (χθεσινή) αντίπαλός σας προέρχεται από ήττα με 24 πόντους, από την ομάδα που ηττηθήκατε στην πρεμιέρα. Λέει κάτι αυτό για την αναμέτρηση στη Γλυφάδα σήμερα (χθες);

Α: Από τη στιγμή που είναι ευρωπαϊκό ματς, σίγουρα θα είναι ανταγωνιστικό. Μπορεί να έχασαν εύκολα, όμως είμαι πεπεισμένη πως θα είναι ανταγωνιστικοί απέναντί μας, και εμείς οφείλουμε να δώσουμε τα πάντα και να γίνουμε καλύτεροι στο παρκέ. Θέλουμε τη νίκη.

Ε: Είσαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα…

Α: Ναι, είναι τρελό αυτό, έτσι; (γέλια)

Ε: Είναι, όμως, η πρώτη σου σεζόν που αγωνίζεσαι στην Ευρώπη. Πώς είναι αυτό το συναίσθημα από μόνο του;

Α: Αισθάνομαι φοβερά! Είμαι κατενθουσιασμένη με αυτή την προοπτική και νιώθω λες και είμαι στο σπίτι μου όταν αγωνίζομαι σε ματς του Eurocup. Tα παιχνίδια εδώ είναι πιο σκληρά και πηγαίνουν στη σωματική δύναμη, τα κορίτσια είναι ψηλότερα απ’ ό,τι στην Ελλάδα και σίγουρα είναι πιο ανταγωνιστικές απέναντί μου. Πολλές από τις παίκτριες προέρχονται από το WNBA και κάποιες άλλες είναι στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ Γυναικών. Οπότε, είναι φοβερό το συναίσθημα να παίζεις αντίπαλος απέναντι σε αυτές τις αθλήτριες, κι αυτό είναι θετικό για μένα. Μου δίνει κίνητρο…

Ε: Μου μίλησες για WNBA. Ζηλεύεις που έχουν αγωνιστεί εκεί όλες αυτές;    

Α: Εννοείται πως όχι. Είμαι χαρούμενη για οποιονδήποτε άνθρωπο έχει επιτυχίες στη ζωή του. Ξέρω ότι η ώρα μου έρχεται για να κάνω αυτό το βήμα. Δεν βιάζομαι καθόλου και δεν πιέζω καταστάσεις και προσπαθώ τα πάντα να τα κάνω στην ώρα τους. Μοναδικός σκοπός μου πια είναι να βελτιώνομαι.

Ε: Μίλησέ μας λίγο για τις προσδοκίες σας σχετικά με τη διοργάνωση του Eurocup. Πού πιστεύεις ότι μπορείτε να φτάσετε;

Α: Στην Ευρώπη;

Ε: Ναι, δεν πρόκειται, όπως είπα, να σου κάνω νύξη για την Α1, γιατί θεωρώ ότι εκεί δεν θα έχετε πρόβλημα.

Α: Λες; (γέλια). Λοιπόν, εννοείται ότι είναι δύσκολα τα πράγματα για μας. Οπως και να το πάρεις, είμαστε μια ομάδα νέα και πολλές από μας είμαστε… πρωτάρες σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Αρα, ακόμα έχουμε να μάθουμε πάρα πολλά, όμως ειλικρινά πιστεύω πως τα πηγαίνουμε εξαιρετικά. Η μετάβασή μας από την Ελλάδα στην Ευρώπη είναι θετική, ενώ έχουμε και κάποιες αθλήτριες… βετεράνους στο ρόστερ μας που μας βάζουν στον ίσιο δρόμο. Μας σπρώχνουν στα όριά μας και αυτές, κάτι που είναι πολύ καλό για εμάς. Είναι σημαντική η βοήθειά τους.

Ε: Ειλικρινά, νιώθεις κάποια πίεση που βρίσκεσαι σε αυτή τη διοργάνωση με τη φανέλα του Ολυμπιακού; Είναι από μόνη της μια βαριά φανέλα…

Α: Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια πίεση. Απλώς είναι στιγμές που… παρασκεφτόμαστε μερικά πράγματα στο παρκέ που δεν θα έπρεπε. Εχουμε από μόνες μας μεγάλες προσδοκίες, αλλά ακόμα δεν έχουμε βγάλει το 100% μας. Το γνωρίζουμε αυτό, όμως, και γι’ αυτό πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα μέσα από τις προπονήσεις, για να δούμε στο τέλος πού θα καταλήξουμε.

Ε: Ποιο είναι το μήνυμά σου για τους οπαδούς του Ολυμπιακού;

Α: Περιμένουμε πώς και πώς την παρουσία τους στα παιχνίδια μας, για μας δώσουν την ώθηση που χρειαζόμαστε σε αυτά τα δύσκολα ματς. Ειδικά σε αυτό που έρχεται, απέναντι στην Γκουντ Εϊντζελς Κόζιτσε.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :